Къде сбърках в мача ми днес?
#1 CSKA_Shampion 14.09.2015 18:41
CSKA_Shampion
586 Posts
Since 13.08.2007

http://shampioni.com/index.php?act=tv&round=4023494

В днешния ми мач водих в рейтинга с близо 1000, противника ми игра с червен картон 40 минути, освен това игра с грешен стил на игра: 4-5-1 Атака Висока, играчите ми са доста по-добри и опитни, а аз пак не мога да отбележа гол във втори пореден мач.
Ето и другия мач от съботния турнир, където също нямах никакви удари:

http://shampioni.com/index.php?act=tvtour&round=98590

Въртях най-различни схеми по време на мачовете но безрезултатно.
Моля някой ако има представа защо се получават такива аномалии да ме просветли.
Благодаря много. (beer)

#2 PORT 15.09.2015 10:05
PORT
1125 Posts
Since 22.01.2008

Сигурно чакаш с нетърпение някой да пише и ще започнеш да спориш !
Не знам какви схеми си въртял, но и в двата мача халфовата ти линия е по-слаба от на противника. И не е много удачно постоянно да се сменя схемата. Това от мен.

#3 Plamo 15.09.2015 16:13
Plamo
1164 Posts
Since 21.06.2009

Да и аз съм забелязал колкото повече въртиш схемата по време на мача толкова повече нищо не се подобрява :) Понякога май е по добре човек да не си следи срещите :D

#4 Removed user 16.09.2015 08:38
Daredevils
329 Posts

За 1- мач определено можеш да си недоволен по- добър коеф , по-голям рейтинг по време на мача , по линия атака и защита по-големи и то чувствително единствено халфовата линия му е по-голяма но със червения картон това предимство отпада тука е трябвало да биеш поне с гол но във втория мач си объркал схемата 4-5-1 като имаш играчи за 3-3-1-3 !!!

#5 Removed user 16.09.2015 13:27
Falcons
1014 Posts

Със следващото ми изказване рискувам да ме нападнете,(ама все ми е тая де).Не виждам нищо нередно че не си победил.Хем искате да е интересна и да е по-реална,обаче само да се случи на вас да не биете и веднага пускате теми.Нищо против колегата,това си е мое мнение.Не целя да споря с никой.
Вижте Челси,Ливърпул Ювентус и още много силни отбори падат.Не може само да се побеждава.А в турнирите още повече се дънят.

#6 red scorpion 16.09.2015 19:58
red scorpion
399 Posts
Since 22.05.2007

Хубаво е че има изненади. Те за това е игра да се приближава до реалноста. Но това е все пак игра с някакви параметри. И когато се случи да играеш с противник с еднакви схеми--твоите са с повече опит и линиите ти са по добри и като агресия и стил на игра е еднакво ,какво тогава се случва че падаш?Повечето от нас знаем, че има някои тънкости, които могат да ти помогнат да биеш и по силен от теб. Лошото е едно ,че има хора които са близки с админчето и си ги знаят, но това са определени хора. Тази игрица от край време си има бъгчета. Тези бъгчета се използват от някои хора и те така. Е от време на време някой от хората на админчето се изтърват да разкрият някоя тайна, но това са единици. Примерно един беше казал, че за нападателите фитнеса ако е над 100, било по добре. Знае ли човек и смее ли да пита. Живи и здрави и наздраве.(beer) Аз нямам постижения за толкова време ,понеже съм слаб мениджър.

#7 Removed user 16.09.2015 20:22
Falcons
1014 Posts

И аз съм един мениджър.Никога не взимам мач със равностоен отбор :D :D

#8 Removed user 17.09.2015 17:17
Daredevils
329 Posts

Ето днес загубих от реал мадрид с 1-4 а като гост загубих с 2-1 ??!!!! Какво повече да говорим за симулатора .

#9 Removed user 26.09.2015 15:42
Killer watermelons
1260 Posts

Играя играта от доста време и се нямам с админа , но за мен (Не знам дали е така или си въобразявам ) на всяка схема има друга , с която може да и противодействаш ;) През годините съм си ги писал в World документ и си го ползвам ... Но пак казвам , не винаги се получава ;) Все пак е редно да има изненади , успех !!!(bow) (handshake)